V.V.E. ontzorgen

Vve

Geen project is te groot

Zorgvuldige voorbereiding

Standaard 1 jaar garantie

40 jaar ervaring

Een VvE schilder voor uw gebouw

Wij van De Bell Schilderwerken hebben een aantal samenwerkingsverbanden binnen het VvE en zijn actief voor zowel particuliere VvE’s als beheermaatschappijen. Wanneer u dus op zoek bent naar een goede schilder voor uw appartementencomplex, kunt u zeker bij ons terecht. Wij leveren altijd kwaliteit en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met onze schilderwerken.

Betrouwbaarheid en
duurzaamheid
De werkzaamheden die door ons verzorgd worden voor een VvE, zullen altijd tot stand komen door middel van een VvE-beheerder. Geadviseerde en uitgevoerde werkzaamheden zullen altijd onder garanties worden verleend. Standaard bieden wij het eerste jaar 100% garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden, die wij hebben geadviseerd. Dit geeft vertrouwen, inzicht en een duurzame relatie voor de toekomst!

 

Kundig door ervaring
We hebben ruim 40 jaar ervaring met vastgoed onderhoud, zoals van een vrijstaande woning, een driehonderdjarig grachtenpand, nieuwbouw, een tussenwoning of een monumentaal pand, De Bell schilderwerken heeft het geschilderd! Geen project is ons te groot!

Gemak en betrokkenheid Kleine timmerwerkzaamheden of reparaties kunnen in overleg met u direct worden uitgevoerd zonder wachttijd en zonder dat er een derde partij nodig is. De communicatie verloopt via één aanspreekpunt.

Het beste VvE schilderwerk

Als schilder zijn wij erg flexibel en adviezen op maat zijn dan ook een van onze sterke punten. We werken graag samen met u en maken zo een strap plan van aanpak. Complexen waar meerdere bewoners op partijen actief zijn, zijn dan ook geen probleem voor ons. 

Wij zijn gespecialiseerd in het werken voor VvE’s. We verzorgen onderhoud aan appartementengebouwen en communiceren hierbij goed met zowel de beheerders als de bewoners. Ontzorgen en verzorgen van complexen van klein tot groot.

Niet alleen voor schilderwerk

Naast het schilderwerk dat wij kunnen leveren, kunnen we ook diverse andere soorten werkzaamheden verzorgen. Kleine timmerwerkzaamheden, of reparaties kunnen wij, in overleg met u, direct uitvoeren.

painter-gaff473e4c_640

Een schilder voor uw VvE

Wij van De Bell Schilderwerken hebben al ruim 40 jaar ervaring in schilderwerken en vastgoed onderhoud. We leveren daarom kwaliteit en dat doen we zo snel mogelijk. Zo hebt u geen last van ons. We gebruiken altijd een hoge kwaliteit verf en kunnen daarbij zelfs werken met duurzame verf als u hier de voorkeur aan geeft. Daarbij krijgt u altijd een jaar lang 100% garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden.

Neem contact op voor een goede schilder voor uw VvE

Bent u op zoek naar een goede schilder nabij BredaBavel, Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek, Rijen, Terheijden, Teteringen of Ulvenhout voor uw VvE complex? Zoek dan niet verder! Wij van De Bell Schilderwerken kunnen u gegarandeerd helpen. Hebt u nog vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust eens contact met ons op.