V.V.E. ontzorgen

Schilder Etten-Leur

Geen project is te groot

Zorgvuldige voorbereiding

Standaard 1 jaar garantie

40 jaar ervaring

Schilder Etten-Leur inschakelen

Als u op zoek bent naar een schilder in Etten-Leur en omstreken, kunt u goed terecht bij De Bell Schilderwerken. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de schilderwereld en weten dan ook precies hoe we te werk moeten gaan. Zo weet u zeker dat u bij het juiste bedrijf aanklopt!

De beste schilder nabij Etten-Leur

Kwaliteit en snelheid is belangrijk voor ons. Daarom gebruiken wij enkel de beste verf (eventueel duurzame verf) en zorgen we ervoor dat ons werk vlot verloopt. Zo hebt u weinig last van ons. Om te garanderen dat wij ook echt kwaliteit leveren, krijgt u bij ons een jaar 100% garantie op onze werkzaamheden. Ook kleine reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. We kunnen bijvoorbeeld ook aan de slag met kleine timmerwerken. Zo hoeft u niet meerdere partijen in te schakelen en krijgt u niet al te veel mensen over de vloer.

Particuliere en commerciële schilderwerken in Etten-Leur

Of u nu een grote of een kleine klus hebt, of een particulier bent of graag uw bedrijfspand wilt laten schilderen wij kunnen u helpen. Grote bedrijfspanden, horeca, zorginstellingen, particuliere woningen, of appartementencomplexen, u kunt altijd bij ons terecht. Wij werken voor zowel bedrijven, particulieren als zelfs VvE’s en staan dan ook altijd voor u klaar.

Neem contact op met ons schildersbedrijf bij Etten-Leur

De Bell Schilderwerken is gevestigd in Breda, dichtbij Etten-Leur. Wij zijn dan ook altijd in de buurt en kunnen u vaak goed helpen wanneer u ons nodig hebt. Hebt u een goede schilder nodig en wilt u een afspraak maken, of hebt u eerst nog een paar vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen u met plezier!