Commercial

Onze ervaring

Over de afgelopen jaren heen heeft De Bell schilderwerken talloze bedrijfspanden en zakelijke projecten mogen uitvoeren, van klein tot groot. De Bell schilderwerken zorgt er voor dat u in een rustige omgeving kan blijven werken. Of het nu gaat om een grootschalig bedrijvencomplex, kantoor, horeca, of een zorginstelling; wij zijn er voor u. De afgelopen tijd hebben wij een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. Hieronder staat een voorbeeld van een project bij een zorginstelling.

Grote oppervlaktes

De Bell Schilderwerken verzorgt ook spuitwerken. Op vrijwel iedere ondergrond is het mogelijk om te spuiten. Spuitwerk zorgt voor een strak en mooi eindresultaat. Wij verrichten voornamelijk spuitwerken bij bedrijven die vanaf 50 m2 spuitwerk nodig hebben. Wij werken met een ….. spuitapparaat. Daarnaast bieden wij professionele A-merk latex en lakken zoals Sikkens of Sigma. Door onze professionele apparatuur kunnen wij veel vierkante meter in een korte tijd spuiten en dat kan goedkoper uitvallen dan u dacht

glasvezel - behang

Wist u dat er ook geluiddempend glasvezelbehang is? Deze dikkere variant biedt een uitstekende geluidsisolatie. Handig om lawaai buiten de deur te houden óf juist geluidsoverlast voor anderen te voorkomen. Met geluiddempend glasvliesbehang kunt u geluid met wel 50% dempen.

Doordat dit geluiddempende behang iets dikker is, heeft het ook een isolerende werking.

Dat kan een uitkomst zijn als u bijvoorbeeld een vochtprobleem in de wand heeft. Maar vraag wel eerst advies aan De Bell schilderwerken!

Fotobehang

Met fotobehang creëert u een unieke sfeer. Zorg voor een tropische ambiance in een wellness-oase, een huiselijke omgeving in uw meubelzaak en een vriendelijke uitstraling in een kantoorgebouw. Ook in woningen maakt fotobehang onmiddellijk indruk.

De Bell Schilderwerken kan fotobehang op maat laten maken van een foto die u zelf aanlevert. Bijvoorbeeld van uw verkoopteam, uw bedrijfslogo, een prachtig uitzicht waar u tijdens de vakantie van heeft genoten, of een familiefoto waar iedereen blij lachend op staat.

Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit de omvangrijke collecties fotobehang die onze leveranciers aanbieden.

NovaShield

Een lijn watergedragen schilderslakken, die ruimschoots voldoen aan de VOC-2010 norm. Zeer geschikt voor het behandelen van hout, houten plaatmateriaal, metaal, non-ferro metaal (aluminium, zink) en diverse kunststoffen zoals polyester, harde pvc.