vve

V.V.E. ontzorgen

De Bell schilderwerken heeft een aantal samenwerkingsverbanden binnen het VvE en is actief voor zowel particuliere VvE’s als beheermaatschappijen.

Adviezen opmaat

Met onze flexibiliteit en specifieke adviezen op maat werken we samen met u; De Bell schilderwerken is een aangename partner. Wij voeren werkzaamheden uit in opdracht bij complexen, waar meerdere bewoners of partijen actief zijn.

Uitgebreide onderhoudsaanvragen geen probleem

Voor onze goede connecties met collega bedrijven, die bijvoorbeeld stukadoor-, loodgieterswerk of metselwerk verzorgen, komen diverse uitgebreide onderhoudsaanvragen ook bij ons terecht. Werkzaamheden worden zo geclusterd zodat ze naar de klant toe efficiënter verlopen, en doen ontzorgen.

Renoveren van kleine tot grote complexen is hierdoor ook één van onze expertises.

De Bell schilderwerken is gespecialiseerd in het werken voor VvE’s. Het zorgvuldig verzorgen van onderhoud aan appartementengebouwen, communiceren met de beheerder en de bewoners. Ontzorgen en verzorgen van complexen van klein tot groot. Overigens verzorgen wij ook diverse andere soorten werkzaamheden, naast schilderwerkzaamheden.

Gemak en betrokkenheid

Kleine timmerwerkzaamheden of reparaties kunnen in overleg met u direct worden uitgevoerd zonder wachttijd en zonder dat er een derde partij nodig is. De communicatie verloopt via één aanspreekpunt.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

De werkzaamheden die door ons verzorgd worden voor een VvE, zullen altijd tot stand komen door middel van een VvE-beheerder. Geadviseerde en uitgevoerde werkzaamheden zullen altijd onder garanties worden verleend. Standaard bieden wij het eerste jaar 100% garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden, die wij hebben geadviseerd. Dit geeft vertrouwen, inzicht en een duurzame relatie voor de toekomst!

Kundig doorervaring

We hebben ruim 40 jaar ervaring met vastgoed onderhoud, zoals van een vrijstaande woning, een driehonderdjarig grachtenpand, nieuwbouw, een tussenwoning of een monumentaal pand, De Bell schilderwerken heeft het geschilderd! Geen project is ons te groot!

Het proces begrijpen

Kamer voorbereiding werkzaamheden tekst

 

afdek werkzaamheden tekst

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

schilderen tekst werkzaamheden

kwatiteit tekst verwerkzaamheden