Buitendeur schilderen

Een voordeur is het visitekaartje van uw huis en voor een klant in Etten-leur hebben wij een voordeur geschilderd in zijn gewenste kleur. Ook wenste de klant hoogglans met en een reflectie als een spiegel. Wij hebben deze taak met trots mogen uitvoeren. Klant is erg tevreden met het eindresultaat. en wij zijn natuurlijk ook blij mee. als wij de klanten mogen verrassen moet een super mooie voordeur.

Schilder afwerkingen

Mat Al deze matte verven en lakken geven geen glans. Dit zorgt voor een rustig effect. Daarnaast camoufleert matte verf het beste. Is de ondergrond van je verlaag oneffen en wil je dit verdoezelen? Kies dan voor een matte verf. Uiteraard kun je matte verf ook gewoon op effen ondergronden gebruiken. Let wel op dat matte verven en lakken lastiger schoon te maken zijn dan glanzende verven en lakken.

Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij al onze muurverven. Deze geurarme watergedragen verf is geschikt voor binnen en buiten, speciaal voor gebruik op alle houtsoorten, voor behandeld metaal, deuren en houtwerk, maar ook voor radiatoren, muren, metselwerk, PVC en keramiek

Zijdeglans De glansgraad zit tussen hoogglans en mat in. Goed toepasbaar als de ondergrond niet mooi glad is, dan valt dat minder op. Met hoogglansverf accentueer je juist alle oneffenheden.

Hoogglans verf reflecteert licht en kan een ruimte dus vergroten. Hoogglanzende verf is heel afwasbaar en beter bestand tegen vocht. Ze is dus ideaal voor de keuken of badkamer, en zelfs de kelder of garage. Hoe glanzender de verf, hoe beter oneffenheden weliswaar zichtbaar ze zijn.

Advies

Een buitendeur is iets heel anders dan een binnendeur. Ze moeten voorzien worden van een andere soort verf. Een binnendeur hoeft minder beschermt te worden dan een buitendeuren. Buitendeur moet namelijk goed beschermd worden tegen alle weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk om goede soort verf te gebruiken die ook echt bedoeld is voor buiten. Omdat de toplaag van deze verf is veel harder en beschermt het hout beter. Met de juiste verf soort moeten u nog een gepaste kleur die in de stijl van uw woning bij past, ook het mogelijk om mat, satijnverf of hoogglans te schilderen.

Wilt u weten Hoeveel het bij u kost

vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u binnen 24 uur met u contact opnemen voor een vrijblijvend offerte maken.

    Volg ons op Facebook

    Wilt u uw Wooning schilderen zoals binnen en/of buiten of heeft u andere projecten waar u van ons advies nodig heeft neem dan gerust contact wij horen uw wensen graag.
    Wilt u meer weten wat wij voor projecten meer doen klik hier