Voor een klant in Breda hebben wij een traphal mogen renoveert. Het plaatje zegt al genoeg. Je hebt waarschijnlijk ideeën om je woonkamer, keuken of slaapkamer in te richten. Maar je trappenhal is toch een andere koek. Hoe maak je die donkere ruimtes op zijn best?

Bijna alle trappenhuizen zijn bijna hetzelfde: ze hebben geen of heel kleine ramen, waardoor het er bijzonder donker kan zijn. Het kan een hele taak zijn om deze mooi te maken. Belangrijk is goede soort verf te gebruiken in combinatie licht tinten kleuren en wat donkere accenten voor warmte, het komt erg nauw bij kijken wat gaat of niet. Wij hebben vele traphallen mogen renoveren en  we kunnen u ook echt adviezen onterend de verfsoorten en kleuren.

Trappenhuis gedateerd

Misschien denk u dat inmiddels uw trappenhal aan vervanging toe. Zijn de treden versleten of is de stijl van de trap gedateerd? En u maakt zorgen voor de hoge kosten die zullen komen, Geen zorgen: je hoeft je oude trap echt niet uit te breken. Wij kunnen ook voor een nieuwe traptreden gewoon bovenop je bestaande trap maken. Daardoor je trap er vaak al in één dag klaar is. bovendien heb je ontzettend veel keuze uit veel verschillende afwerkingen en materialen. Het hoeft dus niet in de duizenden gaan kosten

Wilt u weten Hoeveel het bij u kost

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u binnen 24 uur met u contact opnemen voor een vrijblijvend offerte maken.

    Volg ons op Facebook

    Wilt u uw Wooning schilderen zoals binnen en/of buiten of heeft u andere projecten waar wij kunnen helpen neem dan gerust contact op wij horen uw wensen graag.
    Wilt u meer weten wat wij voor andere projecten doen klik hier