Commerciële

Onze ervaring

Over de afgelopen jaren heen heeft De Bell schilderwerken talloze bedrijfspanden en zakelijke projecten mogen uitvoeren, van klein tot groot. De Bell schilderwerken zorgt er voor dat u in een rustige omgeving kan blijven werken. Of het nu gaat om een grootschalig bedrijvencomplex, kantoor, horeca, of een zorginstelling; wij zijn er voor u. De afgelopen tijd hebben wij een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. Hieronder staat een voorbeeld van een project bij een zorginstelling.

 

Grote oppervlaktes 

De Bell Schilderwerken verzorgt ook spuitwerken. Op vrijwel iedere ondergrond is het mogelijk om te spuiten. Spuitwerk zorgt voor een strak en mooi eindresultaat. Wij verrichten voornamelijk spuitwerken bij bedrijven die vanaf 50 m2 spuitwerk nodig hebben. Wij werken met een ….. spuitapparaat. Daarnaast bieden wij professionele A-merk latex en lakken zoals Sikkens of Sigma. Door onze professionele apparatuur kunnen wij veel vierkante meter in een korte tijd spuiten en dat kan goedkoper uitvallen dan u dacht.

 

NovaShield 

Een lijn watergedragen schilderslakken, die ruimschoots voldoen aan de VOC-2010 norm. Zeer geschikt voor het behandelen van hout, houten plaatmateriaal, metaal, non-ferro metaal (aluminium, zink) en diverse kunststoffen zoals polyester, harde pvc.

 

Leave a comment