Een garagedeur is meestal van metaal. Maar bij onze klant in Breda hebben een garagedeur in het hout mogen schilden. Voor wensen van de klant zijn; een hoogglans Garagedeur te laten schilderen.

Hoe doen wij dat?

Om een mooi resultaat te krijgen zijn er goede voorbereiding werkzaamheden voor nodig.
Omdat Hoogglans afwerking mee werken, spiegelen het oppervlakte en zie je alle imperfecties. Hierdoor is het belangrijk om echt alle oneffenheden uit het Operavlakte vlak te maken.

Bij een matte afwerking zie deze oneffenheden niet, omdat er geen spiegeling in het toplaag is waardoor het licht kan reflecteren. Hierdoor zie je geen vervormingen in het toplaag. 

Wat zijn de voorbereidingen?

Het is erg makkelijk om een potje verf te halen en dan je garagedeur te schilderen.
Zonder voorbereiding werkzaamheden weet je niet wat er gaat gebeuren.

 • Blijft het verf wel hechten aan het materiaal?
 • Is het bestendig tegen weersomstandigheden?
 • Hoe kras bestendig is het?

  Herstelwerkzaamheden op verschillende soorten materialen hebben ook een andere werking, Ook is het belangrijk om te weten dat je moet gronden of primer te gebruiken, het opvullen van krasjes op kunststof of hout is anders.

We kunnen hier oneindig adviezen op geven wat wij veel belangrijk vinden is om u persoonlijk en eerlijk advies geven in uw situatie. We kunnen alle vragen antwoordt. Als u contact met ons opneem. geven wij Gratis vrijblijvend offerte en advies.

Wilt u weten Hoeveel het bij u kost

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u binnen 24 uur met u contact opnemen voor een vrijblijvend offerte maken.


  Volg ons op Facebook

  Wilt u uw Wooning laten schilderen zoals binnen en/of buiten of heeft u andere projecten waar u van ons advies nodig heeft. Neem dan gerust contact op. Wij horen graag uw wensen.
  Wilt u meer weten wat voor projecten meer doen klik hier