Voor een Klant in Zeeland hebben wij het hele huis mogen schilden. En daarnaast hadden we een opdracht gekregen om op twee plaatsen een fotobehang te behangen.

Uitvoeren van Fotobehang

Het behangen van een fotobehang een echt een secuur werkje. Belangrijk is om te weten wat voor ondergrond je behang is. Wat voor soort behangpapier materiaal je gebruikt. Daaruit weet je ook voor soort lijn je kunt gebruiken. Bij het plakken van behang heb je een loodlijn nodig om echt mooi recht te kunnen plakken. daarnaast wat van belang is als een patroon of fotobehang hebt, moet je dan ook nauwkeurig behangen, zodat het patroon doorloopt. Daarnaast moet je ook calculeren dat na het opdroging proces het je behang gaat krimpen overlappingen moeten dan ook precies zijn.

Fotobehang De Bell schilderwerken
Fotobehang De Bell schilderwerken


Wilt u weten Hoeveel het bij u kost?

Wilt u ook een Fotobehang hebben? Eigen foto of ontwerp, wij kunnen dit voor u realiseren zonder problemen voor groot of kleine fotobehang voor ons maakt het niet uit.

Heeft u een eigen behang of een fotobehang gekocht waar u tegenop ziet om te behangen laat het ons ook weten wij helpen u graag. om uw wensten uit te komen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u binnen 24 uur met u contact opnemen voor een vrijblijvend offerte maken.

    Volg ons op Facebook

    Wilt u uw Wooning schilderen zoals binnen en/of buiten of heeft u andere projecten waar u van ons advies nodig heeft neem dan gerust contact wij horen uw wensen graag.
    Wilt u meer weten wat wij voor projecten doen klik hier