Dakgoten in hout schilderen

Opdracht van onze klant in Zundert hebben wij een houten dakgoot helemaal hersteld en voorzien van een nieuwe verflaag die UV- en weer bestendig is voor de komende jaren. We kwamen ze bijna niet meer tegen, maar dakgoten in hout worden nu vaker gebruikt bij de bouw van ecologische woningen.
We schilderen niet alleen houten dakgoten maar ook PVC, aluminium en zink. we kunnen kleur voor u opmaat mengen voor alle materialen.

Adviezen

PVC wordt vaak gebruikt voor dakgoten en regenafvoerbuizen. Het is een licht materiaal, meestal in een grijze kleur het is makkelijk te plaatsen. Er is maar één nadeel: het is een kwetsbaar materiaal en daar houden wij rekening mee. Ondanks de gladheid van het materiaal, met goede voorbereiding erg eenvoudig. Goed reinigen en ontvetten is erg belangrijk ook een geschikte verf gebruiken zijn belangrijk punten.

Aluminium is een ligt materiaal, makkelijk te onderhoud en een goede weerstand tegen corrosie. Bovendien is aluminium een recyclebaar materiaal. Goten in aluminium worden steeds vaker gelakt en kunnen in alle kleuren leveren die u wenst. Om verf goed te laten hechten moet je echt goed reinigen. Omdat je verf goed moet hechten aan het aluminium.

Zink komt het meeste voor. Zink zorgt voor een levensduur van ongeveer 40 jaar. Het principe is hetzelfde als voor de andere soorten goten: hier hebben we een speciale primer voor zink nodig goede reinigen is een must. ook hier kunnen wij alle gewenste kleuren leveren.

dakgoot schilderen
dakgoot schilderen

Wilt u weten Hoeveel het bij u kost

vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u binnen 24 uur met u contact opnemen voor een vrijblijvend offerte maken.

    Volg ons op Facebook

    Wilt u uw Wooning schilderen zoals binnen en/of buiten of heeft u andere projecten waar u van ons advies nodig heeft neem dan gerust contact wij horen uw wensen graag.
    Wilt u meer weten wat wij voor projecten doen klik hier